Teksten

 

Naast het fotograferen, schrijf ik ook teksten. Het voordeel van deze combinatie is dat de content perfect op elkaar aansluit. Bovendien heb je als opdrachtgever te maken met maar één persoon, zodat de lijnen kort zijn.

Omdat ik zelf als buitenstaander naar jouw organisatie kijk, zijn mijn teksten ook voor andere buitenstaanders, zoals klanten, cliënten of leveranciers makkelijk te begrijpen. Daarbij vermijd ik jargon en probeer ik zoveel mogelijk aan te sluiten bij jullie cultuur en doelgroep.

Metrobestuurder

GVB Amsterdam: interview en fotografie

Voor de vacaturewebsite van GVB in Amsterdam interviewde ik Simone, metrobestuurster in de hoofdstad, over haar ervaringen in het werk.

De Zwaan

Dagbesteding De Zwaan:
interview en fotografie

Voor Dagbesteding De Zwaan interviewde ik Annemarie Plinta, directeur van de stiching, over de nieuw geopende vestiging in Leidschendam.

ME-factor

ME Factor (Mariska Hidding): interview en fotografie

Ik interviewde Mariska Hidding van ME Factor over haar achtergrond, werkzaamheden en expertise als loopbaancoach voor brandweermensen.

Schuldhulpmaatje Wilco van Dijk

Stichting Schuldhulpmaatje Den Haag: persbericht en fotografie

Ik schreef het persbericht en fotografeerde de zogenaamde maatjesavond van Schuldhulpmaatje, met hoogleraar Wilco van Dijk en wethouder Mariëlle Vavier.

Meer informatie

 

Ben je benieuwd of ik ook voor jullie organisatie een artikel, persbericht of webtekst kan schrijven? Neem contact op! Samen bespreken we jullie wensen en wat ik daarin kan betekenen.