Portretten

Hoe fijn is het als je online contact met iemand hebt en je hebt een gezicht bij de naam? Opeens wordt de stem of de mail een persoon. 

Profielfoto

Zeker in deze tijd waarin social media zo’n grote rol spelen, zijn portretten of profielfoto’s heel belangrijk. En dan liefst wel een beetje representatief. We kennen allemaal die foto met dat biertje in de hand op het strand op Ibiza of die waar je beste vriend is afgeknipt, waarvan je nog net de hand op je schouder ziet. 

Een goede zakelijke portretfoto geeft een representatief beeld en is uitnodigend. Iemand waarvan je denkt: daar wil ik wel zaken mee doen of een dienst van afnemen! 

De tijd nemen

Dat betekent ook dat ik de tijd voor een portret neem. Ik wil genoeg ruimte hebben om je op je gemak te stellen en je een klein beetje te leren kennen. Zien hoe je beweegt, hoe je lacht en horen wat je drijft. Het duurt vaak even voor dat gekke gevoel van ‘oh jee er staat een camera op me gericht’ verdwijnt. 

Natuurlijk licht

Ik werk liefst buiten met natuurlijk licht. Dan wandelen we wat, maken wat foto’s, lopen al kletsend even verder en staan dan weer even stil. Lekker ontspannen! Maar ook binnen kunnen we prima aan de slag. Liefst in een ruimte waar jij je vertrouwd voelt. 

Ruime keuze

Vervolgens krijg je van mij een ruimte keuze. Zo weten we zeker dat die éne foto waar jij zelf blij van wordt maar waar ook je omgeving jou volledig in herkent, ertussen zit. 

werkend in beeld

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze beelden en wil je ook een reportage van jouw bedrijf? Dat kan! Samen bespreken wat precies je doelstellingen zijn en hoe we jouw bedrijf het beste in beeld kunnen brengen. Via onderstaande knop kun je een offerte aanvragen.