Evenementen en promoties

Naast de bedrijfsreportages en de portretten fotografeer ik ook allerlei (zakelijke) evenementen. Van congressen tot beurzen, van borrels tot promoties. 

Onzichtbaar

Ik ben daarbij zoveel mogelijk onzichtbaar en leg vast wat er gebeurt. Daarbij let ik op sfeer, betekenisvolle details en soms kleine, maar mooie momenten. Mijn enorme ervaring in bruidsfotografie helpt me hierbij. Ik heb geleerd om te gaan met alle mogelijke ruimtes, lichtomstandigheden en situaties. 

In overleg

Wat en hoe lang je mij precies laat fotograferen bespreken we samen. Bij een promotie of oratie kan dat alleen het officiële gedeelte zijn, maar ik kan zeker ook je borrel of diner voor je vastleggen. 

Heb je de foto’s snel nodig, bijvoorbeeld voor een persbericht? Dat kan! En ik kan de foto’s achteraf ook voor je in een online gallery zetten zodat je ze met anderen kunt delen. 

werkend in beeld

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze beelden en wil je ook een reportage van jouw bedrijf? Dat kan! Samen bespreken wat precies je doelstellingen zijn en hoe we jouw bedrijf het beste in beeld kunnen brengen. Via onderstaande knop kun je een offerte aanvragen.