Bedrijfsreportages

In deze tijd, waarin vrijwel alles digitaal gaat en sociale media een grote rol spelen, is het steeds belangrijker jezelf snel en goed te presenteren. Klanten zijn op zoek en willen direct resultaat. Goed en duidelijk beeld in de vorm van een bedrijfsreportage is daarbij is onmisbaar. 

Wie zijn jullie?

Samen met jullie kijk ik waar jullie bedrijf om draait. Wat maakt het uniek, wat doen jullie precies? Wat is interessant voor de klant om te zien? Aan de hand van de antwoorden op die vragen ga ik voor je aan de slag. 

Zo echt mogelijk

Meestal betekent dat dat ik een halve of een hele dag kom fotograferen op de werkvloer. Ik fotografeer dan zoveel mogelijk ‘wat er gewoon gebeurt’, waarbij ik natuurlijk wel goed kijk naar licht, compositie en de juiste momenten. 

In sommige gevallen kan het handig zijn om wat figuranten achter de hand te hebben om bepaalde situaties te ensceneren, bijvoorbeeld wanneer jullie echte klanten liever niet in beeld willen. 

De juiste verwachtingen

Wat ik vooral nastreef is dat de beeldbank die jullie uiteindelijk ontvangen een goede afspiegeling is van jullie bedrijf én dat het er realistisch uitziet. Zo krijgt jullie klant het beste beeld van wat jullie te bieden hebben!

bedrijfsreportages

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze beelden en wil je ook een reportage van jouw bedrijf? Dat kan! Samen bespreken wat precies je doelstellingen zijn en hoe we jouw bedrijf het beste in beeld kunnen brengen. Via onderstaande knop kun je een offerte aanvragen.