Dieren: mijn specialisatie

Zolang ik voor een opdracht echt documentair of journalistiek mag werken (ongeposeerd vastleggen wat er gebeurt), is het al een echte Simone-opdracht. Maar als er dan ook nog dieren bij komen kijken…

Dierenartsen

Inmiddels heb ik aardig wat ervaring met het fotograferen van dieren, in allerlei settings. Ik fotografeer regelmatig bij meerdere dierenartsen, waarbij ik vastleg waar hun werk uit bestaat. Zo kunnen ze dat op hun website en social media laten zien.

Dierenambulance

Daarnaast fotografeer ik als vrijwilliger voor de Dierenambulance: ik maak foto’s van de plaatsbare katten zodat die een nieuw huisje kunnen vinden. Af en toe rijd ik ook mee met de ambulance om materiaal te verzamelen voor het donateursmagazine.

Wildlife in Afrika

Ik heb al veel katten en honden voor baasjes vastgelegd. En last but not least: ik heb heel veel ervaring als wildlife fotograaf in Afrika. Ik  organiseer en begeleid ook fotoreizen naar onder andere Kenia, Zuid-Afrika en Namibië. In Zuid-Afrika heb ik ook een opleiding gedaan tot field guide, wat me veel extra basis geeft in het observeren en herkennen van gedrag.

 

dierfotografie

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze beelden en wil je ook een reportage van jouw organisatie? Dat kan! Samen bespreken we wat precies je doelstellingen zijn en hoe we jullie organisatie het beste in beeld kunnen brengen. Van dierenarts tot dierentuin, van trimsalon tot cattery: ik werk graag met je samen! Via onderstaande knop kun je een offerte aanvragen.